Seinäkiipeily

Uudistettu sisäkiipeilyseinä on toiminnassa Tampereen NMKY:n tiloissa osoitteessa Hämeenpuisto 14 F, 33210 Tampere. Sisäänkäynti Satakunnankadun puoleisesta porttikongista.

Kiipeilyseinältä löytyy 6 kiipeilyreittiä, joista yksi on tarkoitettu alaköysikiipeilyyn (liidaukseen). Boulderointimahdollisuutta ei ole ainakaan vielä seinälle tehty, mutta saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Vapaavuorojen järjestäminen on vielä työn alla, mutta jos olet kiinnostunut tulemaan porukalla kokeilemaan, olisiko seinäkiipeily se oma juttusi, tai mahdollisesti olet jo käynyt aikaisemmin seinäkiipeilemässä ja haluat pitää taitojasi yllä, niin ei muutakun seinälle roikuskelemaan.

Seinäkiipeily on kalliokiipeilyn sisämuoto, missä on tarkoituksena kiivetä seinän otteita pitkin ylös toisen samalla varmistaessa alhaalla. Seinäkiipeily on oikein tehtynä turvallinen ja haastava sisäurheilumuoto, joka kehittää mm. hapenottokykyä, tasapainoa, voimakestävyyttä ja notkeutta samalla kun koko kropan lihakset tekevät töitä.

Hinnasto:

Yritykset ja yksityiset 109 € / h

Koululais- ja opiskelijaryhmät 99 € / h

Hinnat sisältävät Alv 10 %.

 

 

Yhteydenotot

Turkka Mäkinen

045 3141676

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Turkka Mäkinen

Lasten liikunnan AMT,

Liikunnanohjauksen perustutkinto

gsm. 045-3141676

Ota yhteyttä

 

Palauteboksi

Tänne kaikki negatiiviset ja positiiviset palautteet,

sekä mahdolliset kehitysideat palvelujen parantamiseksi.

Jätä palaute